Haberler
2024 ERZURUM HAFIZİHO
07/03/2024 02:53:00 - Admin - Muh... 2024 ERZURUM HAFIZİHO

Bireysel başvurunun nasıl yapılacağını öğrenmek için tıklayınız...

Sınav Giriş Belgesinin nasıl yapılacağını öğrenmek için tıklayınız...

2024 Erzurum Sıddık Tivnikli Hafıziho (Erkek) Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi ön başvuruları başladı. DİKKAT: Bu projeye yalnızca erkek öğrenciler başvuru yapabilmektedir.  

2024 Erzurum  Raif Azak Hafıziho (Kız) Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi ön başvuruları başladı. DİKKAT: Bu projeye yalnızca kız öğrenciler başvuru yapabilmektedir.  

 

Lütfen Başvuru yapmadan önce aşağıdaki açıklamaları dikkatle okuyunuz.

- Başvurmak istediğiniz proje bireysel başvuru almaktadır. Bunun için Anasayfadaki “Bireysel Başvuru” bölümünden sırasıyla il, ilçe ve okul menülerinden başvuru yapacağınız projeyi seçmeniz gerekmektedir.

- Başvuru sırasında oluşturacağınız şifrenizi unutmayınız. Giriş belgeniz yayınlandığında T.C. Kimlik numaranız ve bu şifrenizle sisteme girip giriş belgenizi almanız gerekmektedir. Giriş belgesi edinmek sizin sorumluluğunuzdadır.

- @hotmail.com uzantılı mail adreslerinde zaman zaman iletişim sorunu yaşanmaktadır. Bu nedenle başvuru işlemlerinde @gmail.com uzantılı mail adresi tercih ediniz.

- Onay ve şifre mailleri mail adreslerinin SPAM (Gereksiz) klasörüne düşebilmektedir. Onay veya şifre değiştirme işlemi yapıldığında SPAM klasörünün kontrol edilmesi rica olunur.

Sınavla ilgili broşür, proje takvimi ve uygulama esasları hakkında aşağıdaki linklerden bilgi edinebilirsiniz.

2024 Erzurum Sıddık Tivnlikli Hafıziho (Erkek)  afiş

2024 Erzurum Sıddık Tivnlikli Hafıziho (Erkek)  broşür1

2024 Erzurum Sıddık Tivnlikli Hafıziho (Erkek)  broşür 2

2024 Erzurum Raif Azak Hafıziho (Kız)  afiş

2024 Erzurum Raif Azak Hafıziho (Kız)  broşür 1

2024 Erzurum Raif Azak Hafıziho (Kız)  broşür 2