Duyurular
OKUL PROJE SORUMLU BAŞVURU
05/12/2016 22:35:00 - Admin - Muh... OKUL PROJE SORUMLU BAŞVURU

 

Okul Proje Sorumlusu Başvusunun nasıl yapılacağını öğrenmek için tıklayınız...

 

1- Okul ve proje sorumlularımızın sınav başvurusu yaparken okul bilgilerini doğru girmesi adaylarımızın okullarına yakın sınav merkezlerinde sınava girmesi açısından önemlidir. Bu nedenle okullarımızın bağlı oldukları ilçe ve eğitim bölgesini doğru seçmeleri gerekmektedir.

2- Okul mail, proje sorumlusu mail adreslerinin doğru girilmesi tarafınıza gelecek olan onay, red ve diğer bilgilendirme maillerinin doğru yönlendirilmesi açısından önemlidir. Ayrıca şifre sıfırlaması, hatırlatma için de bu mail adresleri doğru girilmiş olmalıdır.

3- Varsa veli mail adreslerinin girilmesi de velilerin öğrencileri ile ilgili sınav duyuru, giriş yeri ve sonuç gibi bilgilere ulaşmasını sağlayacak, şifre güncellemesi için kullanılacaktır.

ÖNEMLİ: 2021 yılı öğrenci başvuruları bireysel olarak da alınmaktadır. Öğrencilerimiz bireysel başvuru yaparken okul proje sorumlularımızın sisteme girdiği ilkokul isimlerini seçerek yapacaktır. Bu nedenle Proje sorumlularımızın okul isim, il, ilçe ve eğitim bölgesi bilgilerini doğru girmeleri önem arz etmektedir.