Duyurular
ADAYLARIMIZIN DİKKATİNE...
05/12/2016 22:36:00 - Admin - Muh... ADAYLARIMIZIN DİKKATİNE...

BİREYSEL BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIMIZIN DİKKATİNE...

 

Bireysel başvurunun nasıl yapılacağını öğrenmek için tıklayınız...

 

Yenilenen başvuru otomasyon sistemi ile birlikte proje başvurusu iki şekilde gerçekleştirilmektedir: 

1. Dileyen adaylarımız sitemiz üzerinden bireysel başvuru sekmesine tıklayıp açılacak olan sayfada bilgilerini doğru şekilde girerek başvurularını onaya gönderebilirler. Onay işlemleri öğrencinin öğrenim gördüğü okul tarafından yapılacaktır. Bu nedenle başvuru sırasında okulunuz bölümünü doğru seçmeniz önem arz etmektedir. 

ÖNEMLİ NOT:

Eğer bireysel başvuru bölümünde iliniz veya ilçeniz açılır başvuru menüsünde yer almıyorsa ilinizde veya ilçenizde bu sistem üzerinden proje başvurusu alan bir hafızlık proje okulu bulunmamaktadır.

Eğer il ve ilçe bilgileriniz açılmış ancak öğrenim gördüğünüz ilkokulunuz listede yer almıyorsa okuduğunuz ilkokul yönetimi henüz sisteme proje sorumlusu başvurusu yapmamış olabilir. Bu durumda ilkokul idarenizle görüşünüz.

2. Bireysel başvurular geçmiş yıllardaki gibi ilgili projenin tanıtım broşüründeki başvuru dilekçesi bölümü doldurularak okuduğunuz ilkokul idaresi aracılığı ile yapılabilir. Ancak salgın nedeniyle bu yıl broşür dağıtılmadığı için broşürün yazıcı çıktısını alarak doldurup ilkokulunuza başvurunuzu gerçekleştirebilir, sisteme giriş şifrenizi okulunuzdan alabilirsiniz. İlkokullarımız bu başvuruları hafiziho.meb.gov.tr adresinden gerçekleştirecektir.